تعمیر و بازیابی اطلاعات هارد ضربه خورده

آموزش تعمیر هارد
برای تعمیر و بازیابی اطلاعات هارد ضربه خورده نیاز می باشد که مختصر توضیحاتی در رابطه با این مشکل داده شوداصولا هاردهای که دچار ضربه می شوند ارزش تعمیر نداشته و بعد از تعمیر هارد امن و مطمئن نمی باشد چون هد هاردهای فوق ضعیف و با مختصر ضربه خوردگی یا نوسان برق هارد ممکن است دیگر دیتکت نشود.
برای تعمیر و بازیابی اطلاعات هارد ضربه خورده نیاز است که این مشکل را به چند  طبقه اساسی تقسیم بندی کرد:
•    هارد دچار ضربه یا نوسان شده و هد روی سطح پلتر گیر کرده برای احیاسازی این مشکل نیاز است در محیط کلین رم درب هارد باز شده و هد اصلاح گردد این مشکل بعد از اصلاح هد دوباره دیتکت شده و قابل استفاده مجدد و ریکاوری می شود.
•    هد در سطح پلتر گیر نکرده و بعد از روشن شدن هارد صدای غیرمتعارف از هارد شنیده می شود که در این مشکل نیاز می باشد حتما در کلین رم تعویض هد شود و هارد با هد جدید دیتکت شود و سریعا اطلاعات از طریق PC3000 استخراج و هارد فوق بعد از ریکاوری و استخراج اطلاعات غیر قابل استفاده می باشد.
•    هد پس از دیتکت شدن مثل بالا صدای اضافه می دهد و پس از تعویض هد نیز هارد بالا نیامد و در سیستم شناسایی نمی شود در این نمونه که برای 30% هاردهای اتفاق می افتد نیاز به نعویض پلتر داشته و هد جدید با اسپندل موتور جدید باید جراحی شود و در اصطلاح غیر از سطح پلتر که اصلی ترین قطعه هر هارد به شمار می آید چون اطلاعات در سطح پلتر ذخیره می شود باید تمام قطعات تعویض شود که اگر خرابی از اسپیندل موتور باشد بعد از عملیات فوق قابل ریکاوری می باشد.
•    بدترین اتفاق برای تعمیر و بازیابی اطلاعات هارد ضربه خورده شکستن هد و خراشیدگی در سطح پلتر می باشد که این نمونه از سخت ترین نمونه های هاردهای جراحی می باشد و غیر قابل ریکاوری می باشد بازیابی اطلاعات از هازدهای فوق فقط در دو یا سه کشور در دنیا قابل ریکاوری می باشد البته با هزیته فوق العاده سنگین.
آموزش تعمیر هارد
در انتها به همه عزیزانی که با این مشکل روبرو می شوند توصیه می کنیم که هاردهای فوق برای جراحی نیاز به کلین روم کلاس 100 و ابزار آلات جراحی فوق پیشرفته می باشد که اگر در محیط غیر از کلین روم باز شود به خاطر گرد و غبار معلق در هوا که قابل دیدن نمی باشد امکان ریکاوری آنها کاملا از بین می رود.